Expolinc High Performance Display Systems


FaciliPrint is dealer van Expolinc display systemen. Van een rollup banner tot een complete beursstand; Expolinc kenmerkt zich door topkwaliteit en een levenslange garantie. Informeer hier naar de mogelijkheden. Of download hier de brochure. Of nog beter; kom eens langs om ze te bespreken!


Pop-Up Magnetic presentatiewanden

Expolinc Pop-Up Magnetic is de professionele presentatiewand die volledig is te personaliseren. U kunt kiezen uit rechte en gebogen frames en door de onzichtbare bevestiging gaat alle aandacht naar uw boodschap. Met een veelvoud aan accessoires,

zoals vitrines, schappen, monitoren en voorzetpanelen is uw presentatie volledig te personaliseren. De kwaliteit wordt bewezen door de levenslange garantie die Expolinc biedt.


Custom Collection beursstands

Wilt u flexibel zijn en uw beursstand met verschillende vormen en formaten iedere keer opnieuw professioneel inrichten?

De Expolinc Custom Collection is de juiste oplossing!
Wilt u een hoekstand van 6×3 of een tussenstand van 8x meter? Het kan met de Custom Collection! Wilt u voor een kleine presentatie 3 meter achterwand meenemen? Ook geen probleem met deze flexibele oplossing!


Expolinc Frame

Met Expolinc Frame kun je eenvoudig presentatiewanden en beursstands realiseren.
Het systeem bestaat uit hoogwaardig afgewerkte profielen van maximaal 100 cm. lang en is zonder gereedschap te monteren. Expolinc Frame kan worden ingezet als vrijstaande wand en als hoekopstelling of tussenstand, waarbij frames worden gekoppeld.
Als verpakking kan worden gekozen tussen een verrijdbare draagtas of een koffer met wielen, de XL versie van de Pop-Up koffer. LED verlichting kan uiteraard ook op Expolinc Frame worden geplaatst.


Roll-Ups
Met de Expolinc heeft u een topkwaliteit Roll-Up die u zo vaak u maar wilt kunt gebruiken.
Expolinc biedt levenslange garantie op alle modellen Roll-Up.
Deze garantie geldt zowel voor de cassette, de buis en de draagtas. Expolinc Roll-Up Classic is er in 5 breedtes: van 70 tot 145 cm. De standaard hoogte is 215 cm. U kunt ook kiezen voor 195 of 245 cm. LED verlichting is een optie. Levenslange garantie is standaard.


Balies

Expolinc biedt diverse counters aan, waarbij kwaliteit, gebruiksgemak en professionele uitstraling voorop staan. De Standard Case en Case & Counter zijn verpakking voor de presentatiewanden die om te bouwen zijn tot counter. De Stand-Up en Soft Image counters zijn losse balies. Alle open balies hebben een inlegschap.Uiteraard biedt de professionele verpakking de systemen de juiste bescherming.
Zoals voor alle Expolinc systemen geldt ook voor de balie de levenslange garantie.


Panel Base & Magnet Frame

Panel Base is een stevige voetplaat waarin geprinte plaatmaterialen bevestigd kunnen worden. Zo creëert u een opvallende eye-catcher voor instore en beursgebruik. De maximale paneeldikte is 18 mm.

Bij Expolinc Magnet Frame kan aan een of beide zijden een oprolbare print worden gemonteerd. Deze wordt met magneettape in het frame geplaatst.
Zo kan zonder gebruik van gereedschap de print worden gewisseld. Het frame heeft een mooi slanke afwerking en is een mooie oplossing voor
semi-permanente presentaties. Toepassingen zijn o.a. showroom en ontvangstruimtes, maar ook bioscopen en andere openbare ruimtes.

FaciliPrint 2012 - 2021